Peuteropvang Salomo

MEER OVER MIJ


Mijn naam is Michelle (1985), getrouwd met mijn jeugdliefde Danny (1984) en trotse moeder van Olivier (2011) en Pepijn (2020). Samen vormen we een liefdevol gezin.

In de afgelopen jaren heb ik bij verschillende organisaties in de kinderopvang mogen werken als onder andere leidinggevende. Ook ben ik vier jaar werkzaam geweest in het basisonderwijs. Sinds 2019 ben ik een geregistreerde gastouder en heb ik een zeer goed lopende gastouderopvang gecreëerd. Hier doe ik elke dag waardevolle ervaringen op, zoals het intensief begeleiden van een groep jonge kinderen, het opbouwen van de band met de kinderen en de ouders.

 Ik sta voor een 'groene' opvang. Groene opvang is kinderopvang waarbij natuur, duurzaamheid, milieu en buitenspelen heel belangrijk zijn. Daarnaast is het bieden van een veilig en vertrouwde omgeving waarin het kind zich optimaal kan ontwikkelen mijn streven en voorrecht om te mogen waarmaken. 

De naam Salomo komt voort uit de Bijbel. Salomo was een beroemde koning en regeerde vanuit Jeruzalem 40 jaar over het koninkrijk van Israël. De naam 'Salomo' betekent 'vrede'. Koning Salomo kreeg in zijn regeringstijd geregeld Apen als geschenken. Een passende naam voor de peuteropvang is er dus niet!

Naast Aap werken we met de methode LEEF! LEEF! gaat aan de slag met vijf geestelijke thema`s waarin de geloofsontwikkeling van het kind voorop staat.

Kinderen vanaf 1 jaar zijn van harte welkom bij de opvang. Jongere broertjes en zusjes in overleg.